LJEPOTA, NJEGA I ZDRAVLJE

LJEPOTA, NJEGA I ZDRAVLJE

LJEPOTA, NJEGA I ZDRAVLJE

O NAMA


Tko smo i čime se bavimo

 

Audacis d.o.o. je hrvatska farmaceutska tvrtka za proizvodnju i distribuciju inovativnih farmaceutskih proizvoda te pružanje visokokvalitetne usluge zastupanja stranih farmaceutskih kompanija na tržištu RH. Naša misija je stvoriti i plasirati na tržište proizvode koji koriste najnovija tehnološka i znanstvena dostignuća kako bi našim kupcima omogućili dostupnost najinovativnijih i najučinkovitijih rješenja za njihove potrebe.

PROIZVODI


Proizvodi koje zastupamo i iza kojih stojimo

FULLIPS – Proizvod za prirodno povećanje usana


Jedino učinkovito ozbiljno i stvarno prirodno povećanje usana bez injekcija i kemikalija.   Povećati usnice na prirodan način najljepša je mogućnost koju ovaj proizvod nudi.   Povećanje gornje ili donje usne ili oboje stvar je pojedinca, a Fullips koriste i muškarci

Kako ga koristiti


Korak 1: Operi svoj Fullips s blagim sapunom i vodom. Korak 2: Navlaži usne vodom ili balzamom i kreni. Za bolji efekt možeš napraviti i lagani piling usana. Korak 3: Fullips položi na usne, čvrsto ga drži i lagano počni isisavati zrak iz njega. Nastavi dok se ne napravi vakuum – toliki da Fullips bude čvrsto na usnama, ali i dalje udoban. Možda ćeš Fullips morati malo pomicati kako bi došla do djelova koje želiš povećati. Korak 4: Sada dozvoli usnama da se opuste.Osjetit ćeš nježan pritisak i vučenje. Koliko dugo želiš da Fullips djeluje je na tebi, ali počni sa 15-30 sekundi. Vakuum prekini uz pomoć prsta. Ponavljaj dok ne dobiješ željeni učinak. Korak 5: Nanesite vaše sjajilo ili ruž, kao i obično.


Widget not in any sidebars

KONTAKTIRAJ NAS


Ime i prezime*

Email*

Poruka*

Audacis Zaharova 3, 10000 Zagreb Hrvatska ++3851 5620 325 www.audacis.hr

Zaharova 3, 10000 Zagreb